Tarieven

Onze dienstverlening kenmerkt zich door effectiviteit, klantvriendelijkheid en sterk concurrerende tarieven.

Zakelijk op maat…Service en voertuigen afgestemd op Uw behoeften!

Geen bus tarief, geen extra toeslagen en geen wachttarief per uur.

Ritten worden altijd op de meter gereden, zodat u zeker weet dat u nooit te veel betaalt. Voor lange afstanden hanteren wij echter zeer scherpe prijzen (een vaste prijs van tevoren afgesproken).

Vaste klanten kunnen bij elke rit rekenen op een aanzienlijke korting.

Informeer naar de voorwaarden en onze vaste lage tarieven.

Het tarief voor taxi-busjes is bij ons identiek aan het taxitarief. De taxi-busjes bieden comfortabel plaats aan zes tot acht passagiers. Reserveren wordt aanbevolen.

Wij hanteren verder geen wachttarief per uur. Tevens berekenen wij geen nachttoeslag.

Vaste klanten kunnen bij elke rit rekenen op een aanzienlijke korting!

U kunt ten alle tijden bij ons informeren naar de voorwaarden en de vaste lage tarieven van het vervoer van personeel, gasten of klanten van uw organisatie.

Wij bieden u vaste en zeer lage tarieven aan van en naar alle luchthavens. Deze tarieven zijn telefonisch of via de mail bij ons op te vragen.

De voordelige prijzen voor onze Limousine service kunnen bij de reservering worden medegedeeld aan u.

De lage tarieven voor lange afstanden (meer dan 50 km) kunt u ten alle tijden bij ons opvragen. Indien u ons voertuig op uw bestemming wenst te laten wachten en u komt mee terug, dan kunt u voor een zeer gereduceerde prijs mee terug.

Voor de dienst van een taxi en een 2e chauffeur vragen wij u slechts het tarief aangegeven op de taximeter vermeerderd met de helft voor de dienst van de 2e chauffeur.

Vraag naar de mogelijkheden en lage prijzen van het vervoeren van kleine of grote groepen naar diverse bestemmingen.

U kunt contact met ons opnemen om te informeren naar het leerlingenvervoer naar en van school, een BSO of een andere bestemming. In bepaalde gevallen wordt een deel van de vervoerskosten vergoed door de gemeente. Wij kijken samen met u naar mogelijkheden voor een passende vorm van vervoer.