TAXI ENSCHEDE

06 20 523 523

Een taxi van Taxi Enschede is het ideale alternatief als je comfortabel, snel en rechtstreeks op plaats van bestemming wilt komen. Taxi Enschede staat ‪24/7‬ tot uw dienst. 

Taxi Enschede beschikt ook over een VIP Service met een zeer exclusieve Mercedes Benz! 

Een taxi nodig in Enschede? Bel, mail of WhatsApp Taxi Enschede!

24 / 24

Taxi Enschede is dag & nacht beschikbaar voor de perfecte service. 

VOORDELIG

Taxi Enschede verzekert de kortste weg zodat je nooit te veel betaalt. 

LANGE AFSTAND TAXI

Bij Taxi Enschede scherpe vaste prijzen voor langere afstanden. Ook naar of vanuit het buitenland. 

Taxi_Net_Enschede taxi_lange_afstand
PERSONENVERVOER – B2B

Zakelijk vervoer Taxi Enschede – betrouwbaar en efficiënt; maak van de filetijd een productief moment van overleg, en niet van ergernis. 

COMFORTABEL

Bij Taxi Enschede zitten de taxi’s uiterst comfortabel en worden deze goed onderhouden. 

SAFETY FIRST 

Taxi Enschede garandeert een veilige rit van punt A naar punt B. Onze klanten zitten bij ons op de 1e plaats. 

RESPECT IS EVERYTHING!

Privacy geeft comfort, en comfort geeft geruststelling. Onze taxi’s zijn standaard uitgerust met donkere ruiten. U wordt in alle discretie gebracht, waar u wilt.

KLACHTEN

Taxi Enschede streeft ten alle tijde naar een uitstekende service. Heb je een klachten of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TAXI IN ENSCHEDE NODIG?  

Taxi Enschede is een betrouwbaar en dynamisch taxibedrijf in Enschede met goed opgeleide chauffeurs waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Taxi Enschede heeft jarenlange ervaring en is een gevestigde waarde in Enschede. Onze thuisbasis is Enschede, maar wij werken in heel Nederland, Duitsland en België. 

Je vindt ons ook op de verschillende standplaatsen in Enschede. Aarzel zeker niet om ons te bellen! Wij zijn er voor jou; snel en betrouwbaar. 

De prijs van een rit bij Taxi Enschede kan van tevoren (bij benadering) bepaald worden, zodat je niet voor een verrassing komt te staan!

Een offerte op maat van Taxi Enschede? Laat gerust een bericht achter via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 ZAKELIJK

Voor de zakelijke klanten heeft Taxi Enschede een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Taxi Enschede kan bijna elke vervoerswens vervullen en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets ontbreekt.

Ook voor het ophalen van belangrijke businesspartners en privévervoer kunt u rekenen op Taxi Enschede. Met onze Mercedes Benz worden uw partners, genodigden en klanten in stijl opgehaald en veilig op bestemming gebracht. Ook wanneer u een feestje organiseert, kunt u voor een vaste prijs rekenen op onze luxueuze taxidienst.

Bel dus snel naar Taxi Enschede of neem contact op via de website! 

RENT A BOB

Een glaasje teveel op maar je wilt je wagen niet achterlaten? Rent A Bob van Taxi Enschede brengt je thuis in je eigen auto.

Bel onze Rent-A-Bob Service en binnen korte tijd arriveert de Bob op de afgesproken plaats. Je overhandigt de sleutel van de auto aan de chauffeur van Taxi Enschede die je vervolgens veilig naar de gewenste bestemming rijdt. Na aankomst op de eindbestemming vertrekt de chauffeur op eigen gelegenheid naar de volgende cliënt.

Veilig thuis en de auto staat voor de deur.

Wel zo handig Rent A Bob bij Taxi Enschede!

BRENGEN EN OPHALEN LUCHTHAVEN

Yes, vakantie! Vertrek je samen met je geliefde of het volledige gezin op vakantie en wil je de dag van vertrek niet al te veel stress ervaren? Taxi Enschede garandeert een veilige rit met ons luchthavenvervoer. Taxi Enschede pikt je met veel plezier op – al dan niet in de vroege uurtjes –om je naar de luchthaven (Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Dusseldorf, Keulen, Brussel, Charleroi, Luik, Antwerpen, etc) te brengen en indien nodig ook terug naar thuis te brengen. Zo start je jouw vakantie zorgeloos met Taxi Enschede.

Geland op een van de luchthavens in Nederland, Duitsland of België, dan kan een chauffeur van Taxi Enschede je ophalen voor een zeer voordelig tarief. 

Vraag naar de mogelijkheden bij Taxi Enschede! 

VIP VERVOER

Bij Taxi Enschede VIP vervoer voor artiesten – veilig, stipt en discreet van het ene optreden naar het andere.

Of je nu alleen bent of met meerdere personen, je bent bij Taxi Enschede op het juiste adres. Taxi Enschede heeft ook een minibus ter beschikking om met vrienden of collega’s overal in stijl naartoe gebracht te worden. Maximaal (8 personen) in een busje. Meerdere voertuigen beschikbaar bij Taxi Enschede! 

BUITENLANDSE RITTEN

Taxi Enschede staat ‪24/7‬ klaar om je snel en veilig in Enschede, omstreken en zelfs tot over de grens te brengen. Wij gaan voor een comfortabele, aangename rit waarvoor je nooit te veel betaalt. Taxi Enschede brengt je veilig over de grens.

Je hebt een belangrijke afspraak in Parijs, Keulen of Brussel, maar zit liever zelf geen uren aan het stuur? Vertrouw dan op de kwaliteitsservice van de taxidiensten van Taxi Enschede. Wij spreken – ongeacht files en onvoorziene omstandigheden – een vaste prijs af zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Je reist uiteraard in alle comfort en wordt door een chauffeur van Taxi Enschede veilig en stipt naar jouw eindbestemming gebracht.

RESERVERINGEN

Je kunt zowel telefonisch als per e-mail of Whatsapp terecht bij ons voor reserveringen en prijsaanvragen. Reserveer tijdig. 

Van tevoren reserveren bij Taxi Enschede kan op het telefoonnummer 0620523523. Taxi Enschede geeft prioriteit aan reserveringen, en doet al het mogelijke om de taxi zo stipt mogelijk te laten arriveren bij het afgesproken adres. 

BESTELMOGELIJKHEDEN

Taxi Enschede biedt diverse mogelijkheden om taxivervoer te bestellen. Voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten. Voor klanten die regelmatig met een taxi reizen, maar ook voor evenementenorganisaties, zorginstellingen en bedrijven is er een kortingspercentage op de meterprijs.

Taxi Enschede wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik te maken van onze verschillende diensten. Een prijsopgave van Taxi Enschede kan telefonisch worden opgevraagd, via het contactformulier op de site, stuur een mail naar info@taxinetservice.nl of WhatsApp naar 0620523523. 

BETALINGEN

Taxi’s kosten uiteraard geld. Jij kiest bij Taxi Enschede – Betaal contant of pin. Ons elektronisch betaalsysteem aanvaardt alle bankkaarten.

FAQ

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Taxi Enschede heeft normale taxi’s, kleine busjes en grote taxibusjes. Indien je van tevoren aangeeft hoeveel bagage mee moet, dan zorgen wij dat er een voertuig komt waar alles in past.

Hoeveel personen kunnen er maximaal mee?

In een standaard taxi van Taxi Enschede kunnen 4 personen mee. Een taxibusje heeft plaats voor maximaal 6 of 8 personen. Taxi Enschede heeft meerdere taxi’s en busjes ter beschikking.

Krijg ik een bevestiging nadat ik een taxi heb besteld?

Als je online, per mail of WhatsApp reserveert, krijg je altijd een bevestiging van Taxi Enschede. Alleen indien je een bevestiging krijgt, weet je dat de rit in onze planning staat. 

Hoe lang duurt het voordat de taxi aankomt?

De gemiddelde wachttijd bij Taxi Enschede is ca. 15 tot 20 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, in de nachtelijke uren, buiten Enschede en tijdens de spits kan het iets langer duren. 

Kan ik pinnen in de taxi?

Ja. In alle taxi’s van Taxi Enschede kun je (contactloos) betalen met je pinpas. 

Kan ik met een creditcard betalen?

Ja. Taxi Enschede accepteert VISA, Mastercard en American Express. Je kunt er ook voor kiezen om op afstand vooraf te betalen. Handig als je betaalt namens iemand anders.

Ik ben mijn spullen verloren in de taxi.

Dat is zeer vervelend. Vermeld het kenteken indien je deze nog weet. Weet je deze niet, vermeld dan zo volledig mogelijk alle kenmerken zodat wij je spullen terug kunnen vinden. Wij doen een oproep naar alle chauffeurs van Taxi Enschede en hopen zo je spullen terug te vinden.

Ik heb een klacht.

Het kan zijn dat je rit bij Taxi Enschede niet naar wens is verlopen. Dat spijt ons. Je kunt een klacht richten aan info@taxinetservice.nl en dan zullen wij z.s.m. terug reageren met een passende oplossing. Probeer altijd het kenteken te vermelden zodat wij je sneller kunnen helpen.